25 Οκτωβρίου 2013

«Πνοή – Ηράκλειο»: Συλλογή υπογραφών για κτήμα Φιξ και ΟΤ 216

Σε συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους του Ηρακλείου θα προχωρήσει η παράταξη «Πνοή Ηράκλειο», όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 


Αντικείμενο της συλλογής υπογραφών θα είναι η προώθηση του αιτήματος να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής την απόκτηση του κτήματος Φιξ από το Δήμο Ηρακλείου, καθώς και να μην υπάρξει η κατασκευή αναψυκτηρίου στο χώρο του ΟΤ 216, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τα σχολεία της Πευκων.

Ο Κυριάκος Κουτρούλης αναφερόμενος στο κτήμα Φιξ δήλωσε πως δεν υπάρχει κινητικότητα από τη δημοτική αρχή, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει το σχετικό αίτημα στην Περιφέρεια. Για το ΟΤ 215 τάχθηκε εντελώς αρνητικός τόσο στο να κατασκευαστεί αναψυκτήριο, ενώ για την κατασκευή κολυμβητηρίου τόνισε ότι αυτό μπορεί να κατασκευαστεί στο χώρο που βρίσκεται το υπάρχον κτήριο, είτε με ανακατασκευή του κτηρίου, είτε έστω με το γκρέμισμά του. 

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηρακλείου, τόνισε ότι αυτή είναι ιδιαίτερα καλή λόγω της δυνατότητας που δόθηκε στους Δήμους που είχαν χρέη προηγούμενων ετών (ληξιπρόθεσμα) να τα εξοφλήσουν μέσω κονδυλίων από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, ενώ αναφερόμενος στα δημοτικά τέλη δήλωσε ότι είναι από τα πιο υψηλά και πρέπει να γίνει μείωση τουλάχιστον ενός ποσοστού 10%. 

Ο Κ.Κουτρούλης αναφερόμενος στην ΚΕΑΔΗΑ υποστήριξε ότι έχουν γίνει συμβάσεις που δεν γνωρίζει τι ακριβώς κάνουν οι άνθρωποι που τις έχουν υπογράψει, ενώ δήλωσε ότι η ΚΕΑΔΗΑ ανέλαβε να κάνει τις εκδηλώσεις στο κτήμα Φιξ χωρίς να γνωρίζει το κόστος. 

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε πως συνεχίζει τις περιοδείες σε όλη την πόλη, τις οποίες είχε ξεκινήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.