11 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. Δημήτρης Τσουκαλάς και Β' Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. 


Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος υποδέχτηκε τους βουλευτές στο ΚΑΠΗ Ερυθρού Σταυρού, μαζί με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Βαρβάρα Τζιατζιά και την πρόεδρο δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και εποπτεύουσα των ΚΑΠΗ Δέσποινα Ασμακλή.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ για την ιστορία και τις δράσεις του και από το δήμαρχο για τη δημιουργία του νομικού προσώπου του οργανισμού όπου έχει στην αρμοδιότητά του τις κοινωνικές δομές των ΚΑΠΗ και των παιδικών σταθμών.

Ο δήμαρχος δήλωσε απερίφραστα ότι μεριμνά για την διατήρηση και την αναβάθμιση των κοινωνικών δομών ενώ από την πλευρά τους οι βουλευτές διαβεβαίωσαν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της δομές όπως τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Οι βουλευτές συνέχισαν την περιοδεία τους σε όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου και συζήτησαν με τα μέλη και τους εργαζόμενους.

 http://syneidisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.