14 Οκτωβρίου 2013

Δυναμική εκκίνηση στο Μαραθώνιο των εκλογών

Την αρχή του προεκλογικού αγώνα στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής σηματοδότησε η εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στην οδό Ωραιοπούλου 3 αλλά και για τα γενέθλια της, καθώς συμπλήρωσε οχτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα.


Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στα γραφεία τα οποία αποδείχτηκαν... μικρά για να τους χωρέσουν με αποτέλεσμα αρκετοί να μείνουν έξω και να κλείσει για αρκετή ώρα η οδός Ωραιοπούλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πατέρα Κωνσταντίνο ενώ το καλωσόρισμα έγινε από τον Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Πέτρου ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμπαράταξης: “Όσοι αγαπάνε την πόλη, ενδιαφέρονται για τα κοινά και συμφωνούν με τις αρχές μας ας έρθουν μαζί μας. Εδώ δεν υπάρχουν αποκλεισμοί...σας ζητάμε να μας δώσετε μια ευκαιρία να αλλάξουμε την πόλη”.

Ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Νίκος Μπάμπαλος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών γεμίζοντας την αίθουσα αλλά και το δρόμο έξω από τα γραφεία, αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία της παράταξης από τη γέννηση της το 2005 μέχρι και σήμερα. Υπογράμμισε δε το γεγονός πως η παράταξη έχει μια συνεχή πορεία στα δημοτικά πράγματα. “Δεν είμαστε διάττοντες αστέρες ούτε εμφανιζόμαστε ως σωτήρες λίγο πριν τις εκλογές” τόνισε χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές για τη στάση άλλων πολιτικών προσώπων στο δήμο.

Σχετικά με την τρέχουσα τετραετία ο κ. Μπάμπαλος τόνισε πως η παράταξη άσκησε σημαντική αντιπολιτευτική δραστηριότητα  ασκώντας γόνιμη και επωφελής για την πόλη κριτική στη δημοτική αρχή  σε διάφορα θέματα. Και όπως συμπλήρωσε δεν έμεινε μόνο στις επικρίσεις αλλά κατέθεσε και προτάσεις, δείγμα της “συλλογικής δουλειάς που γίνεται εις βάθος”.

ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.