23 Οκτωβρίου 2013

Αποστάσεις από Μιχελάκη παίρνει και ο Γρηγοράκος

Σαφείς αποστάσεις από τις μικροκομματικές επιδιώξεις του « γαλάζιου» υπουργού Εσωτερικών , Γιάννη Μιχελάκη , σ΄ ότι αφορά την αλλαγή του εκλογικού συστήματος, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών , έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών , Λεωνίδας Γρηγοράκος .


Αν και αρχικά ο κ. Γρηγοράκος , είχε φανεί ότι « ταυτιζόταν» πλήρως με τις προθέσεις  του κ. Μιχελάκη , διαφοροποιούμενος από την εξαρχής αντίθεση του κόμματός του , του ΠΑΣΟΚ , σε μια τέτοια μεθόδευση , μιλώντας προχθές σε συγκέντρωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ , στη Μεσσηνία , ευθυγραμμίστηκε πλήρως  με τη θέση του .

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών , ναι μεν υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε αλλαγές στον εκλογικό νόμο αλλά υπογράμμισε μ΄έμφαση , ότι αυτές πρέπει να γίνουν «οργανωμένα, όχι αποσπασματικά και για χάρη τοπικών πολιτικών παιχνιδιών». Αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τις προθέσεις και τις ενέργειες  του κ. Μιχελάκη.

Αυτό εξάλλου – τοπικιστικές και κομματικές επιδιώξεις της ΝΔ- είχε καταλογίσει και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ , Νίκος Ανδρουλάκης , κατηγορώντας για παλαιοκομματισμό και ρουσφετολογική πολιτική τον κ. Μιχελάκη

 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.