4 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου

Με συνέντευξη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη» Νίκου Μπάμπαλου ξεκίνησε η προεκλογική μάχη, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, από τη συχνότητα του «Επικοινωνία 94FM».


Μιλώντας στις «Δημοτικές Διαπλοκές», ο κ. Μπάμπαλος ανέπτυξε τους στόχους και το όραμά του για την πόλη του Ηρακλείου, κατέκρινε τη δημοτική αρχή για την παντελή έλλειψη έργου στα 3 χρόνια θητείας της, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ευχή του να αποπληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα 11 μηνών, που οφείλονται στους εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιοφώνου και να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Ραδιοφώνου και οι θέσεις εργασίας των 33 εργαζομένων του.

Επίσης, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος επιβεβαίωσε πως η υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο θα είναι και αυτή την φορά ανεξάρτητη – χωρίς κομματικό χρίσμα – όπως εξάλλου συνέβη στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2006 και του 2010.

Τέλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας υποστήριξε πως θα πρέπει ο Δήμος «να ρίξει το βάρος» στην κοινωνική πολιτική και παράλληλα να διεκδικήσει έργα από την Περιφέρεια Αττικής, όπου ο Δήμος Ηρακλείου, είναι «παντελώς απών» ιδιαίτερα σε σχέση με όμορους δήμους.

 zonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.