2 Απριλίου 2014

ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Η ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ απευθύνεται στους νέους και τις νέες της Δυτικής Αθήνας και τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρούν σε αγορές με έκπτωση την οποία θα δίνουν οι συμβεβλημένοι έμποροί της Δυτικής Αθήνας σε όλους όσους επιδεικνύουν την κάρτα τους.

Με τον τρόπο αυτό οι νέες και οι νέοι της Δυτικής Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να καταναλώνουν με μικρότερο κόστος και να εξοικονομούν χρήματα από τον ήδη περιορισμένο προϋπολογισμό τους ή τον προϋπολογισμό των οικογενειών τους.

Δικαίωμα απόκτησης της κάρτας θα έχουν όλοι οι νέοι που πιστοποιημένα κατοικούν στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Η Κάρτα θα διανεμηθεί αρχικά σε όλους τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων που θα αιτηθούν την παραλαβή της. Η Κάρτα δεν θα περιλαμβάνει κανένα προσωπικό στοιχείο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' όλα τα μέλη της οικογένειας.

Επιδίωξη μας είναι να γίνει η Κάρτα μέσο συναλλαγών, με μικρότερες τιμές από τα καταστήματα της Δυτικής Αθήνας, σε όλο το φάσμα των καταναλωτικών συνηθειών των νέων ανθρώπων, αλλά και των κοντινών τους ατόμων.

Με τον τρόπο αυτό δίνουμε ώθηση και στην τοπική οικονομία της Δυτικής Αθήνας , καθώς επιδίωξή μας είναι η σύναψη συμβάσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα όλων των καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή.

Οι έμποροί και οι καταστηματάρχες όλων των κατηγοριών μπορούν να εντάσσονται στο θεσμό ΔΩΡΕΑΝ για μία πενταετία αρχικά και ταυτόχρονα μπορούν να προβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου οδηγού που δημιουργούνται προκειμένου να γνωστοποιούνται στους κατόχους της Κάρτας οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν.

Ο θεσμός επιχειρεί επίσης να δώσει μία ανάσα στην τοπική αγορά.

Ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ είναι μία έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποδεικνύοντας τον ισχυρό ρόλο που πρέπει να έχει η Αυτοδιοίκηση στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής και δράσεων αλληλεγγύης και τη θέλησή της να λειτουργούν και να προοδεύουν οι τοπικές επιχειρήσεις που είναι μοχλός κίνησης όλης της περιοχής.

Στόχος μας είναι το πρόγραμμα αυτό να λειτουργήσει συστηματικά και συντονισμένα προκειμένου να μην αποτελέσει μία πρόσκαιρη κίνηση, αλλά να μπορέσει να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς των νέων ανθρώπων, των εμπόρων και της Αυτοδιοίκησης στη Δυτική Αθήνα.
— με Mixalis Villias A, Katerina Velentza, Χαϊδάρι σήμερα and 45 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.