30 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στους υπεύθυνους των Παιδικών Χωριών SOS προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική δράση της δομής, στην οποία φιλοξενούνται δεκάδες παιδιών. Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου, ΚΕΑΕΔΗΑ, και αποτελούν προσφορές αγάπης, κυρίως, από τα παιδιά της πόλης.

Άλλωστε, ο μεγαλύτερος όγκος των προσφορών συγκεντρώθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου, κατά την οποία οι μικροί αθλητές ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα της ΚΕΑΕΔΗΑ για να προσφέρουν ό,τι μπορούν για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών. Ήταν τέτοιο όμως το ενδιαφέρον, που η ΚΕΑΕΔΗΑ συνέχισε την δράση και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη.

«Οι Ηρακλειώτες, και δη οι μικροί μας συνδημότες, απέδειξαν για ακόμα μια φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρέπει να διέπει όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας», τονίζει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Γιάννης Φίλανδρος.

«Επιθυμία μας είναι να εδραιώσουμε μια σταθερή μορφή συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS με την προσφορά, εκ μέρους του Δήμου, είτε ειδών πρώτης ανάγκης, είτε ακόμα και υπηρεσιών», σχολιάζει από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.